CarAudioForum.com

Go Back   CarAudioForum.com > Manufacturer's Forums > Product Specific > Alpine

Reply
Old 01-04-2018, 12:09 PM   #1
bretthays

Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
bretthays is on a distinguished road



ilx-007 and KTP-445 delayed audio

I have an ilx-007 and KTP-445 power pack amp w/ a Bazooka powered sub installed in my Nissan Frontier.

Recently, there is a delay before there is any audio output from the system. It powers up as normal, just no audio output. Sometimes there is audio instantly, sometimes it can be as long as 10 minutes before there is audio output. Once working, it's fine.

I don't really see how there could be a connection between the events, but this started since I first plugged in my new iPhone X to the head unit. But, the audio delay happens whether the iPhone is connected or not.

It's such a strange issue.. where would you start with troubleshooting this? The alpine amp?
bretthays is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Help Syrian Refugees Survive. Donate Now!
Or text REFUGEES to 50555 to give $10 to USA for UNHCR
Old 01-05-2018, 04:31 PM   #2
basicxj

Registered Spam Offender
 
Join Date: Jul 2006
Location: north of the 49th
Posts: 20,099
basicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond reputebasicxj has a reputation beyond repute



I'd start by looking for a bad or less than optimum connection on the amp's power/ground/remote turn-on leads.
basicxj is offline   Reply With Quote

Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:19 PM.
Powered by vBulletin® - Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996 - 2011 by CarAudioForum.com - all rights reserved.